НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Начини за доставка и плащания

Получаване от куриерска фирма

Доставката с куриер е бърз и надежден начин за получаване на пратки на територията на цялата страна. Направената поръчка се изпраща на следващия работен ден. Клиента има възможност да следи пътя на пратката, както и мястото на което се намира в момента. Куриерите работят по системата "от врата до врата".

Ние не предлагаме услуга тест и проверка на пратката. Ако продуктът не отговаря на вашите очаквания, можете да го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване.  

Върнатите продукти не трябва да носят следи от употреба, да бъдат с приложена оригинална касова бележка издадена от нас и с оригинален етикет.

ВРЕМЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПОРЪЧКАТА

Поръчки, които са направени до 13:00ч. през работни дни, се обработват в същия ден. Направените след 13:00ч. и тези през неработни дни-празници, се обработват в първия следващ работен ден.

В активните периоди (преди празници, промоции, намаления) времето за реализация на поръчката се удължава. 

Ако правилно сте попълнили вашите данни и адрес за доставка в поръчката,куриерската фирма с която работим ще организира да си получите поръчката възможно най-бързо. Доставката е безплатна за поръчки над 80 лева, а разходите за поръчки на по-малка стойност до 80 лв. се таксуват.За поръчки на по-малка стойност до 80 лв. и по желание клиентът да заплати с наложен платеж от офис на куриера или адрес,стойността за доставка е 8лв.

Възможностите за плащане са три:

  • При доставка-от Куриерска фирма-С наложен платеж
  • Заплащане с кредитната или дебитна карта-on-line при завършване на поръчката
  • Банков превод-сметка в лева

Услугата доставка на вашите поръчки и плащания до клиент се извършва от фирма-куриер Еконт-до офис или "от врата-до врата "за гр.София и Доставка до офис или "от врата-до врата" на Куриерска фирма Еконт за страната.Можете да получите повече информация на въпроси и отговори на нашият сайт на тел.+35924917362 или ни пишити на e-mail:eshop@politikosdps.com  в близост до Търговския магазин, можете да вземете лично закупената стока от нас