ВРЪЩАНЕ И СМЯНА НА ПРОДУКТ

За да върнете продукт в Търговски Център Politikos, свържете се с нас,отдел за обслужване на клиенти на тел.+359 24917362 или пишете ни на e-mail:eshop@politikosdps.com на който ще ви обслужим и отговорим възможно най-бързо.

 

Връщане/Замяна-Смяна на продукт и артикул

Ако желаете да направите замяна/смяна от ваша поръчка на поръчан продукт и артикул?Можете да върнете вашият продукт закупен от politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/дни от момента на получаването на поръчката.

Направете нова поръчка и при завършването, в полето Коментар -напишете "Замяна/Смяна". Ако има разлика в цената, сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.

Свържете се с нас за да ви направим заявка с товарителница за куриер .Ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул,куриер ще ви обслужи от адрес на офис Еконт по избор на клиента, за да решите Вие, дали е удобен и близко до вас.Разходите от такси за транспорт и доставка по куриерски услуги са за сметка на сайта ни само за еднократна и първа смяна,всяка следваща смяна-замяна по желание на клиента разходите и таксите по куриерски услуги се заплащат от него/клиента.

Върнете продукта в сайта ни,при всяко връщане на стока прикрепете към пратката и касовата бележка.След като получим пратката, ще прегледаме стоката, за да се  уверим, че отговаря на изискванията за връщане (не е носена, замърсена, скъсана, прана или гладена, както и да е с оригинални опаковка и етикети).Следваща стъпка е обработка на ваша нова активна поръчка за смяна/замяна.Очаквайте да ви уведомим с номер на изпратена от нас нова пратка.

Можете да направите това, като се обадите на отдела за обслужване на клиенти на тел.+359 24917362 от понеделник - петък: 9:00 - 17:00 или по електронна поща:eshop@politikosdps.com Свързвате се с нас и посочвате желания от вас продукт и ако е наличен, той ще бъде заменен веднага.

Връщане на Артикул и възстановяване на сумата

Ако желаете да върнете вашите продукти и възстановяване на сумата по IBAN сметка разхода по куриерската фирма за Връщането е за Ваша сметка-клиента,процесът е следният:

Можете да върнете вашият продукт закупен от politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/дни от момента на получаването на поръчката.Клиента изпраща своята пратка към сайта www.politikos.bg.Стоките да са в отлично състояние,налични етикети и прикрепена касова бележка.Върнете продукта в сайта ни,при всяко връщане на стока прикрепете към пратката и касовата бележка.След като получим пратката, ще прегледаме стоката, за да се  уверим,че отговаря на изискванията за връщане (не е носена, замърсена, скъсана, прана или гладена, както и да е с оригинални опаковка и етикет).Разходите за транспорт и доставка по куриерски услуги се заплащат и са изцяло и единствено от клиента.Връщането е за Ваша сметка. Този разход не се възстановява.

В случай на възстановяване на сумата,процесът започва веднага след получаването на продукта постъпил в нашият търговси сайт.Проверявя се продуктът да отговаря на условията(не е повреден, нарушен,налични етикети,касова бележка и т.н.). Сумата се възстановява в зависимост от начина, по който сте платили: ако сте използвали кредитна карта, сумата се кредитира на вашата карта, ако сте платили в брой с наложен платеж или банков превод, сумата се кредитира по банкова сметка. В този случай разходите за връщане на пратката са единствено за вас-клиента. Във всеки случай процесът се извършва в рамките на четиринадесет (14) работни дни от получаването на продукта.Важно условие не приемаме пратки с налажен платеж обратно върнати към нас в нашите складове и търговски сайт.

За повече информация се обадете на отдела за обслужване на клиенти на тел.+359 24917362 от понеделник - петък: от 9:00 до 17:00 ч.Може да ни намерите на facebook:Politikos Fashion Store или ни пишете на e-mail:eshop@politikosdps.com 

Всяка поръчка, която напуска офиса на politikos.bg е внимателно проверена, но винаги има възможност за грешка. Ако има дефект в получения продукт или в опаковката (все пак: ако опаковката е разкъсана или мокра), трябва да съхраните опаковката като доказателство и да се свържете директно с нашата служба за клиенти. Куриерската компания, с която работим, ще вземе продукта за наша сметка.

 • Можете да върнете закупения от вас продукт, стига той да не е използван и да е в първоначалното му състояние, а опаковката му да не е отворена и по никакъв начин нарушена.
 • Облеклата и обувките, които са били със свалени етикети или използвани те са извън процедурата за смяна и рекламации,не се връщат и заменят.
 • По хигиенни причини не се приемат възстановявания по бельо (бикини, сутиени,слип,боксерки,шорти и др.). При дамските бански костюми със самозалепваща се лента и къси панталони връщането може да се извърши само ако предпазната лента не е свалена. Бразилски бански,бикини бански и боксерки бански, които не са със защитна лента, не се заменят и не възстановяваме сума.
 • В случай на възстановяване на сумата се изисква и касовата бележка на продукта-покупката да е вътре в пратката.
 • Ако не са изпълнени някои или всички горепосочени условия, Търговски център Politikos има право да откаже и да върне продукта. В този случай продуктът се връща на неговия подател, който поема всички разходи по доставка и транспорт.
 • Доставка

  Поръчки, които са направени при нас www.politikos.bg до 13:00ч. през работни дни, се обработват в същия ден. Направените след 13:00ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден.

  Доставката до клиента отнема 2-5 работни дни от обработката на дадената поръчка.

  Цена на доставка:
  * Поръчки на покупки до 80 лв. - цена на доставка 8 лв.
  * Поръчки на  покупки над 80 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

   

   

  Рекламации и връщане

  Искате да върнете покупката си,продукт който не желаете? Нищо сложно! Лесно и удобно за клиента.

  Срока за връщане е в рамките на цели 14 работни/включва празнични/дни(считано от момента на получаване на поръчката от доставчик/куриер)!

 • Всички връщания се осъществяват чрез куриерската фирма Еконт-Преди да изпратите вашата пратка свържете се с нас :

  ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
  +359 24917362
   Email:eshop@politikosdps.com
  Facebook:Politikos Fashion Store

   

 • СМЯНА НА ПРОДУКТ:

 • 1.Свържете се с нас да ви направим заявка с товарителница за куриер ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул.Куриер ще ви обслужи от адрес на офис Еконт по избор на клиента, за да решите Вие, дали е удобен и близко до вас.

  2.Предпочитате да се свържете с нас по телефона или мейл и да ви направим заявка за куриер,ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул. който да вземе пратката ви на посочен от Вас адрес-услуга от врата до врата.

  Ако желаеш да върнеш всеки продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14  работни/включва празнични/дни от момента на получаването на поръчката. Връщането –Замяна еднократно на продукт е за Наша сметка/e-SHOP Politikos/,този разход е за първа смяна,всяка следваща смяна e за сметка на Клиента.

  ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:
 • По какъв начин се възстановява сумата ви?
 • Ако желаете възстановяване на сумата,клиента изпраща своята пратка към сайта ,като стоките да са в отлично състояние,налични етикети и прикрепена касова бележка.
 • Разходите по транспорт и доставка по куриер се заплащат и са изцяло и единствено от клиента.

  Сумата по извършеното плащане ще бъде възстановена в рамките от 5 до 14 работни дни в съответствие със съществуващите разпоредби. Възстановяването на сумата е по посочената от вас банкова сметка/IBAN/-Трите пълни имена на английски  език по лична карта,които сте посочили по E-MAIL .Моля за сигурност и защита на личните данни да ни изпратите вашите Трите имена на анг.език и IBAN банкова сметка на Email: eshop@politikosdps.com

 • В случай,че поръчката Ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили по E-MAIL за връщане на продукти. Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта чрез системата Pay Pal, сумата се възстановява автоматично по тази картовата ви банкова сметка.

  Повече информация » Връщане и рекламации относно поръчката и въпроси можете да се свържете с нас на тел:+35924917362.Пишете ни на

  E-mail:http://webmail.politikosdps.com/

  Адрес на Търговския център и E-shop:www.politikos.bg

  GREECE                                                           

  35100 LAMIA                                                                                 

  str.Kapodistriou and Amalia №2

  General Commercial S.A.                                                    

  Shopping Center POLITIKOS

   

  ЗАПОМНЕТЕ:

  Дрехи и обувки на които етикета  е премахнат  или вече са били използвани не се заменят, не се възстановява парична сума.Не ни изпращайте пратки "с наложен платеж" - нямаме техническа възможност да получим такъв пакет.

  Молим да изисквате потвърждение, при връщането на пратки и да пазите номера на товарителницата, който ще получите!

  Ако не са изпълнени някои или всички от посочените по-горе условия, търговският ни  отдел има право да не приеме връщане на продукта. В този случай, продуктът се връща на подателя, който поема разходите по доставката.