ВРЪЩАНЕ И СМЯНА НА ПРОДУКТ

За да върнете продукт в Търговски Център Politikos, свържете се с нас,отдел за обслужване на клиенти на тел.+359 24917362 или пишете ни на e-mail:eshop@politikosdps.com на който ще ви обслужим и отговорим възможно най-бързо.Изпратете пратката на адрес:Kapodistriou & Amalias 2,35100 Lamia, Greece.Нашият сайт www.politikos.bg покрива разходите само за първата промяна-смяна на продукт-артикул който сте поръчали.Ако пакетът,пратката бъде върнат със фирмата куриер с която работим (Куриерска фирма Спиди за София  и страната) вие не заплащате такси за доставка и разходи.Ако изберете друга компания за възстановяване или в случай на многократни промени по отношение на ваша пратка, разходите се поемат изцяло от вас и варират в зависимост от компанията-куриер, теглото,размерите на пакетът-пратка и т.н.

Замяна на артикул

Ако желаете да направите замяна на поръчан артикул:Върнете продукта в сайта.След като получим пратката, ще прегледаме стоката, за да се  уверим, че отговаря на изискванията за връщане (не е носена, замърсена, скъсана, прана или гладена, както и да е с оригинални опаковка и етикети).

Направете нова поръчка и при завършването, в графа Коментар напишете "Замяна". Ако има разлика в цената, сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.

Връщане на Артикул

Ако желаете да върнете вашите продукти и въстановяване на сумата по IBAN сметка,процесът е следният:

Клиента изпраща своята пратка към сайта www.politikos.bg .Стоките да са в отлично състояние,налични етикети и прикрепена касова бележка.След като получим пратката, ще прегледаме стоката, за да се  уверим, че отговаря на изискванията за връщане (не е носена, замърсена, скъсана, прана или гладена, както и да е с оригинални опаковка и етикет).Разходите за транспорт и доставка по куриерски услуги се заплащат и са изцяло и единствено от клиента.Връщането е за Ваша сметка. Този разход не се възстановява.

В случай на възстановяване на сумата, процесът започва веднага след получаването на продукта постъпил в нашият търговси сайт.Проверявя се продуктът да отговаря на условията (не е повреден, нарушен,налични етикети,касова бележка и т.н.). Сумата се възстановява в зависимост от начина, по който сте платили: ако сте използвали кредитна карта, сумата се кредитира на вашата карта, ако сте платили в брой с наложен платеж или банков превод, сумата се кредитира по банкова сметка. В този случай разходите за връщане на пратката са единствено за вас-клиента. Във всеки случай процесът се извършва в рамките на четиринадесет (14) работни дни от получаването на продукта.Важно условие не приемаме пратки с налажен платеж обратно върнати към нас в нашите складове и търговски сайт.

Можете да направите това, като се обадите на отдела за обслужване на клиенти на тел.+359 24917362, от понеделник - петък: 8:30 - 19:00, събота: 8:30 - 17:00 или по електронна поща:eshop@politikosdps.com Там посочвате желания от вас продукт и ако е наличен, той ще бъде заменен веднага.

Всяка поръчка, която напуска офиса на politikos.bg е внимателно проверена, но винаги има възможност за грешка. Ако има дефект в получения продукт или в опаковката (все пак: ако опаковката е разкъсана или мокра), трябва да съхраните опаковката като доказателство и да се свържете директно с нашата служба за клиенти. Куриерската компания, с която работим, ще вземе продукта за наша сметка.

 • Можете да върнете закупения от вас продукт, стига той да не е използван и да е в първоначалното му състояние, а опаковката му да не е отворена и по никакъв начин нарушена.
 • Облеклата и обувките, които са били със свалени етикети или използвани те са извън процедурата за смяна и рекламации,не се връщат и заменят.
 • По хигиенни причини не се приемат възстановявания по бельо (бикини, сутиени,слип,боксерки,шорти и др.). При дамските бански костюми със самозалепваща се лента и къси панталони връщането може да се извърши само ако предпазната лента не е свалена. Бразилски бански,бикини бански и боксерки бански, които не са със защитна лента, не се заменят и не възстановяваме сума.
 • В случай на възстановяване на сумата се изисква и касовата бележка на продукта-покупката да е вътре в пратката.
 • Ако не са изпълнени някои или всички горепосочени условия, Търговски център Politikos има право да откаже и да върне продукта. В този случай продуктът се връща на неговия подател, който поема всички разходи по доставка и транспорт.
 • Доставка

  Поръчки, които са направени при нас www.politikos.bg до 13:00ч. през работни дни, се обработват в същия ден. Направените след 13:00ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден.

  Доставката до клиента отнема 2-5 работни дни от обработката на дадената поръчка.

  Цена на доставка:
  * Поръчки на покупки до 80 лв. - цена на доставка 8 лв.
  * Поръчки на  покупки над 80 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

   * Безплатно връщане-До 14 работни дни

   

  Рекламации и връщане

  14 работни дни за връщане, без да задаваме въпроси!

  Можеш да върнеш всеки продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14  работни дни от момента на получаването на поръчката. Връщането –Замяна на продукт е за Наша сметка/e-SHOP Politikos/,този разход е за първа смяна,всяка следваща смяна e за сметка на Клиента.

 • Ако желаете въстановяване на сумата,клиента изпраща своята пратка към сайта ,стоките да са в отлично състояние,налични етикети и прикрепена касова бележка.Разходите за транспорт и доставка се заплащат и са изцяло и единствено от клиента.

  Сумата по извършеното плащане ще бъде възстановена от 5 до 14 работни дни в съответствие със съществуващите разпоредби. Възстановяването на сумата е по посочената от вас банкова сметка/IBAN/-Трите пълни имена на английски  език по лична карта,които сте посочили по E-MAIL .Моля за сигурност и защита на личните данни да ни изпратите вашите три

  имена на анг.език и IBAN банкова сметка на Email: eshop@politikosdps.com

 • Вие желаете възтановяване на сумата ,в този случай разходите по доставка за връщане на пратката са единствено за ваша сметка-клиента. Във всеки случай процесът се извършва в рамките на четиринадесет (14) работни дни от получаването на продукта.

  Повече информация » Връщане и рекламации относно поръчката и въпроси можете да се свържете с нас на тел:+35924917362.Пишете ни на

  E-mail:http://webmail.politikosdps.com/

  Може да се върне продукта, който сте купили, ако е  неизползван и в оригиналния си вид и  състояние , опаковката ,етикети  не са нарушени  по никакъв начин.

 • Опаковайте продукта за връщане ( да бъде в оригиналната опаковка на производителя) и прикрепете към пратката и оригинал от касовият бон-бележка .Препоръчително е с Куриерската фирма Спиди  която  ни обслужва пратките.

  Молим да изпратите вашата пратка за връщане на адрес:

  GREECE                                                           

  35100 LAMIA                                                                                 

  str.Kapodistriou and Amalia №2

  General Commercial S.A.                                                    

  Shopping Center POLITIKOS

   

  ЗАПОМНЕТЕ:

   

  Дрехи и обувки на които етикета  е премахнат  или вече са били използвани не се заменят, не се възстановява парична сума.Не ни изпращайте пратки "с наложен платеж" - нямаме техническа възможност да получим такъв пакет.

  Молим да изисквате потвърждение, при връщането на пратки и да пазите номера на товарителницата, който ще получите!

  Ако не са изпълнени някои или всички от посочените по-горе условия, търговският ни  отдел има право да не приеме връщане на продукта. В този случай, продуктът се връща на подателя, който поема разходите по доставката.