ЗА НАС

История на Търговски център Politikos

ГЕНИКИ ЕМПОРИКИ АЕ (GENIKI EMPORIKI S.A.) е търговско дружество, учредено и съществуващо съгласно законодателството на Република Гърция, със седалище и адрес на управление в град Ламия 35100, ул. „Каподистриу и Амалия“ №2, Република Гърция, вписано в общия търговски регистър (G.E.MI.) с номер 22565154000.

ГЕНИКИ ЕМПОРИКИ АЕ обслужва електронния магазин - платформата https://www.politikos.bg, както и Търговски Център Politikos в гр. Ламия, Република Гърция.

Връзка с дружеството може да бъде осъществена на телефон +35924917362, както и на Email:eshop@politikosdps.com

40 години Търговски Център Politikos

Oткрит през 1978 г. в гр. Ламия, Република Гърция, Търговски Център Politikos e разположен в центъра на града със 6000 кв.м площ и с предмет на дейност търговия с дизайнерски марки в областта на модата.

Работещ вече 40 г. с предмет на дейност търговия на дизайнерски световни марки в областта на модата, магазинът е един от силно развиващите се търговски обекти с популярност и високо ниво на обслужване в града и в Гърция.

Търговски Център Politikos разполага със секции: дамски, мъжки,младежки и детски дрехи, аксесоари, спортни стоки, бельо, стоки за дома и козметика.

В него може да намерите над 150 дизайнерски марки, които се предлагат с високо качество на добри търговски цени. Центърът привлича дневно стотици нови клиенти и потребители, в зависимост от желанията им и търсенията на стоки и аксесоари.

В Търговския център Politikos пазаруването е едно уникално преживяване, което предлага вълшебно пътешествие в света на модата и красотата в сърцето на Централна Гърция.