PEPE
ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

PEPE JEANS NEVILLE МЪЖКА БЛУЗА

Блуза от чист памук,нормална линия

Продуктов код
PJ0APPM5818160000000-964/DAPPLE
Код на магазина
3120PPEPE3420009-Gray
Πληροφορίες δωροκάρτας

Изпратено по e-mail. Моля изберете ден и час на изпращане по e-mail.

Картата подарък-бонус на сайта може да заредите от websait или от Търговският ни център в гр.Ламия.

Картата подарък-бонус на сайта е активна за 3 години от момента на изпратения email към получателя.

2-5 работни дни срок за доставка
ОПИСАНИЕ
Блуза от чист памук,нормална линия,модерен дизайн. ·Състав: 100% Памук
ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

Поръчки, направени в нашият сайт www.politikos.bg до 13:00ч. през работни дни, се обработват на същия ден. Направените поръчки след 13:00ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден. Доставката до клиента отнема от 2 до 5 работни дни от обработката на дадената поръчка. Цени на доставката: * Поръчки на покупки до 80лв.-цена на доставка е 8 лв. * Поръчки на покупки над 80 лв-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА *Въпроси,отговори и информация ако желаете да върнете продукт закупен от сайта,можете да се свържете с Отдел за обслужване на клиенти- +359 24917362.
Връщане /Смяна на продукт от ваша поръчка.Можеш да върнеш продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката. Направете нова поръчка и при завършването,в полето Коментар-напишете "Замяна/Смяна".Ако има разлика в цената,сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
Свържете се с нас за да ви направим заявка с товарителница за куриер .Ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул,куриер ще ви обслужи от  удобен и близко до вас адрес.Разходите от такси за транспорт и доставка по куриерски услуги са за сметка на сайта ни само за еднократна и първа смяна,всяка следваща втора и поредна смяна-замяна по желание на клиента,разходите и таксите по куриерски услуги се заплащат от него/клиента. При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.
Връщане/Възстановане на сумата по банкова сметка.Можете да върнете продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката,ако не го желаете. Разхода е за сметка на клиента,този разход е за доставката по куриерските услуги който се заплаща единствено и само от вас.Превод на сумата се извършва от счетоводният ни отдел от 5 до 14 работни дни от момента на постъпване и приета пратка в сайта ни.Необходимо е да са описани на e-mail адрес посочената от вас банкова сметка/IBAN/-Трите пълни имена на английски език по лична карта или данните са записани в пакета с върнатите от вас продукти.При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Повече информация » Връщане и рекламации относно поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на тел:+35924917362.Пишете ни на E-mail:eshop@politikosdps.com или на facebook:Polotikos Fashion Store.
Може да се върне продукта, който сте купили, ако е не е използван и в оригиналния си вид и състояние , опаковката ,етикети не са нарушени по никакъв начин.Опаковайте продукта за връщане (ще бъдем благодарни, ако той ще бъде в оригиналната опаковка на производителя) и прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Желателно е да използвате Куриерската фирма с която работим и обслужва.Дрехи и обувки на които етикета е премахнат или вече са били използвани не се заменят, не се възстановява парична сума. За хигиенни причини, не са приети Рекларации относно бельо (бикини, сутиени,слип,боксерки, и т.н.).Дамски ,мъжки бански костюми връщането може да стане само, ако защитно фолио не е премахнато и етикетът е запазен. Бразилски бански костюми, бански bikini и string бански , което се продава от нас е със защитно фолио. В случай на замяна на продукта е необходимо и трябва да има защитното фолио и етикетите да са налични по изпращането към Търовският ни магазин.Ако не са изпълнени някои или всички от посочените по-горе условия,счетоводно-търговският ни отдел има право да не приеме вашата рекламация по продукта.В този случай, продуктът се връща на подателя, който поема разходите по доставката.

PEPE JEANS E2 ESSENTIAL DENIM TEE LONG БЛУЗА
NEW
-40%
PEPE
Редовна цена 82,32 лв. Специална цена 49,39 лв.
PEPE JEANS CROSS 4 COURT ОБУВКИ МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 166,60 лв. Специална цена 149,94 лв.
PEPE JEANS KENTON CLASS ОБУВКИ МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 147,00 лв. Специална цена 132,30 лв.
PEPE JEANS NOS ORIGINAL BASIC S/S Блуза МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 39,20 лв. Специална цена 35,28 лв.
PEPE JEANS E2 LAMONT СУИТШЪРТ МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 137,00 лв. Специална цена 123,30 лв.
PEPE JEANS E2 LAMONT СУИТШЪРТ МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 137,00 лв. Специална цена 123,30 лв.
PEPE JEANS E1 HATCH REGULAR 34 МЪЖКИ ПАНТАЛОН
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 205,80 лв. Специална цена 185,22 лв.
PEPE JEANS E2 NOS ORIGINAL STRETCH Блуза МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 54,88 лв. Специална цена 49,39 лв.
PEPE JEANS E2 CHARING LS Блуза МЪЖ
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 74,48 лв. Специална цена 67,03 лв.
PEPE JEANS E2 NOS EGGO Блуза МЪЖКО
NEW
-10%
PEPE
Редовна цена 54,88 лв. Специална цена 49,39 лв.