JACK AND JONES
ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

JACK&JONES JCOCAMPA TEE SS FST

Блуза T-shirt от чист памук,тясна линия

Продуктов код
12188029-White
Код на магазина
3220AJACK3400129-White
Πληροφορίες δωροκάρτας

Изпратено по e-mail. Моля изберете ден и час на изпращане по e-mail.

Картата подарък-бонус на сайта може да заредите от websait или от Търговският ни център в гр.Ламия.

Картата подарък-бонус на сайта е активна за 3 години от момента на изпратения email към получателя.

2-5 работни дни срок за доставка
ОПИСАНИЕ
Блуза T-shirt изработена от висококачествена памучна материя,тясна линия,с модерен дизайн. ·Състав: 100% Памук
ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

Поръчки, направени в нашият сайт www.politikos.bg до 13:00ч. през работни дни, се обработват на същия ден. Направените поръчки след 13:00ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден. Доставката до клиента отнема от 2 до 5 работни дни от обработката на дадената поръчка. Цени на доставката: * Поръчки на покупки до 80лв.-цена на доставка е 8 лв. * Поръчки на покупки над 80 лв-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА *Въпроси,отговори и информация ако желаете да върнете продукт закупен от сайта,можете да се свържете с Отдел за обслужване на клиенти- +359 24917362.
Връщане /Смяна на продукт от ваша поръчка.Можеш да върнеш продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката. Направете нова поръчка и при завършването,в полето Коментар-напишете "Замяна/Смяна".Ако има разлика в цената,сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
Свържете се с нас за да ви направим заявка с товарителница за куриер .Ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул,куриер ще ви обслужи от  удобен и близко до вас адрес.Разходите от такси за транспорт и доставка по куриерски услуги са за сметка на сайта ни само за еднократна и първа смяна,всяка следваща втора и поредна смяна-замяна по желание на клиента,разходите и таксите по куриерски услуги се заплащат от него/клиента. При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.
Връщане/Възстановане на сумата по банкова сметка.Можете да върнете продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката,ако не го желаете. Разхода е за сметка на клиента,този разход е за доставката по куриерските услуги който се заплаща единствено и само от вас.Превод на сумата се извършва от счетоводният ни отдел от 5 до 14 работни дни от момента на постъпване и приета пратка в сайта ни.Необходимо е да са описани на e-mail адрес посочената от вас банкова сметка/IBAN/-Трите пълни имена на английски език по лична карта или данните са записани в пакета с върнатите от вас продукти.При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Повече информация » Връщане и рекламации относно поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на тел:+35924917362.Пишете ни на E-mail:eshop@politikosdps.com или на facebook:Polotikos Fashion Store.
Може да се върне продукта, който сте купили, ако е не е използван и в оригиналния си вид и състояние , опаковката ,етикети не са нарушени по никакъв начин.Опаковайте продукта за връщане (ще бъдем благодарни, ако той ще бъде в оригиналната опаковка на производителя) и прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Желателно е да използвате Куриерската фирма с която работим и обслужва.Дрехи и обувки на които етикета е премахнат или вече са били използвани не се заменят, не се възстановява парична сума. За хигиенни причини, не са приети Рекларации относно бельо (бикини, сутиени,слип,боксерки, и т.н.).Дамски ,мъжки бански костюми връщането може да стане само, ако защитно фолио не е премахнато и етикетът е запазен. Бразилски бански костюми, бански bikini и string бански , което се продава от нас е със защитно фолио. В случай на замяна на продукта е необходимо и трябва да има защитното фолио и етикетите да са налични по изпращането към Търовският ни магазин.Ако не са изпълнени някои или всички от посочените по-горе условия,счетоводно-търговският ни отдел има право да не приеме вашата рекламация по продукта.В този случай, продуктът се връща на подателя, който поема разходите по доставката.

ПУЛОВЕР JACK JONES JPRWALES KNIT CREW NECK
NEW
-20%
JACK AND JONES
Редовна цена 97,98 лв. Специална цена 78,38 лв.
РИЗА  JACK JONES(NavyBlue)
NEW
-20%
JACK AND JONES
Редовна цена 58,78 лв. Специална цена 47,02 лв.
РИЗА JACK JONES(Gray)
NEW
-20%
JACK AND JONES
Редовна цена 97,98 лв. Специална цена 78,38 лв.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ JACK JONES
NEW
-20%
JACK AND JONES
Редовна цена 97,98 лв. Специална цена 78,38 лв.
JACK&JONES PANTS  JJIMARCO JJCONNOR AKM 769  BLACK NOOS
NEW
-50%
JACK AND JONES
Редовна цена 117,58 лв. Специална цена 58,79 лв.
JACK&JONES JEANS  JJITIM JJICON JJ 357 50SPS PS NOOS
NEW
-50%
JACK AND JONES
Редовна цена 156,78 лв. Специална цена 78,39 лв.
JACK&JONES PANTS  JJIMARCO JJCONNOR AKM 795 DG  HOUND NOOS
NEW
-50%
JACK AND JONES
Редовна цена 117,58 лв. Специална цена 58,79 лв.
JACK & JONES JJIMARCO JJBOWIE SA OTTER STS
NEW
-50%
JACK AND JONES
Редовна цена 78,38 лв. Специална цена 39,19 лв.
JACK & JONES JPRBLUEATHAN KNIT SHAWL NECK
NEW
-50%
JACK AND JONES
Редовна цена 97,98 лв. Специална цена 48,99 лв.
JACK & JONES JORELI KNIT HIGH NECK ZIP
NEW
-50%
PLUS
JACK AND JONES
Редовна цена 78,38 лв. Специална цена 39,19 лв.