TRIUMPH
ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР
Редовна цена 30,38 лв. Специална цена 27,34 лв.

Claudette 200 Stretch N X (CUP C)

Сутиен от синтетична материя (Размер C)

Продуктов код
10166800-C-00KF
Код на магазина
Κ04100000571-Biege
Pазмер
Таблица с размери>
75C
80C
90C
-
+
Πληροφορίες δωροκάρτας

Изпратено по e-mail. Моля изберете ден и час на изпращане по e-mail.

Картата подарък-бонус на сайта може да заредите от websait или от Търговският ни център в гр.Ламия.

Картата подарък-бонус на сайта е активна за 3 години от момента на изпратения email към получателя.

2-5 работни дни срок за доставка
ОПИСАНИЕ
Класически сутиен от колекция Triumph. Моделът е направен от изчистен синтетичен материал.Подходящ за през целия ден. - Закопчаване с три телени копчета.- Подплатени чашки без банели. - Регулируеми презрамки. ·Състав: 95% Полиамид, 5% Полиуретан
ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

Поръчки, направени в нашият сайт www.politikos.bg до 13:00ч. през работни дни, се обработват на същия ден. Направените поръчки след 13:00ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден. Доставката до клиента отнема от 2 до 5 работни дни от обработката на дадената поръчка. Цени на доставката: * Поръчки на покупки до 80лв.-цена на доставка е 8 лв. * Поръчки на покупки над 80 лв-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА *Въпроси,отговори и информация ако желаете да върнете продукт закупен от сайта,можете да се свържете с Отдел за обслужване на клиенти- +359 24917362.
Връщане /Смяна на продукт от ваша поръчка.Можеш да върнеш продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката. Направете нова поръчка и при завършването,в полето Коментар-напишете "Замяна/Смяна".Ако има разлика в цената,сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
Свържете се с нас за да ви направим заявка с товарителница за куриер .Ако връщането е за първа смяна/замяна на продукт или артикул,куриер ще ви обслужи от  удобен и близко до вас адрес.Разходите от такси за транспорт и доставка по куриерски услуги са за сметка на сайта ни само за еднократна и първа смяна,всяка следваща втора и поредна смяна-замяна по желание на клиента,разходите и таксите по куриерски услуги се заплащат от него/клиента. При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.
Връщане/Възстановане на сумата по банкова сметка.Можете да върнете продукт закупен в politikos.bg в рамките на 14 работни/включва празнични/ дни от момента на получаването на поръчката,ако не го желаете. Разхода е за сметка на клиента,този разход е за доставката по куриерските услуги който се заплаща единствено и само от вас.Превод на сумата се извършва от счетоводният ни отдел от 5 до 14 работни дни от момента на постъпване и приета пратка в сайта ни.Необходимо е да са описани на e-mail адрес посочената от вас банкова сметка/IBAN/-Трите пълни имена на английски език по лична карта или данните са записани в пакета с върнатите от вас продукти.При всяко връщане на стока прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Повече информация » Връщане и рекламации относно поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на тел:+35924917362.Пишете ни на E-mail:eshop@politikosdps.com или на facebook:Polotikos Fashion Store.
Може да се върне продукта, който сте купили, ако е не е използван и в оригиналния си вид и състояние , опаковката ,етикети не са нарушени по никакъв начин.Опаковайте продукта за връщане (ще бъдем благодарни, ако той ще бъде в оригиналната опаковка на производителя) и прикрепете към пратката и оригинал от касовата бележка.Желателно е да използвате Куриерската фирма с която работим и обслужва.Дрехи и обувки на които етикета е премахнат или вече са били използвани не се заменят, не се възстановява парична сума. За хигиенни причини, не са приети Рекларации относно бельо (бикини, сутиени,слип,боксерки, и т.н.).Дамски ,мъжки бански костюми връщането може да стане само, ако защитно фолио не е премахнато и етикетът е запазен. Бразилски бански костюми, бански bikini и string бански , което се продава от нас е със защитно фолио. В случай на замяна на продукта е необходимо и трябва да има защитното фолио и етикетите да са налични по изпращането към Търовският ни магазин.Ако не са изпълнени някои или всички от посочените по-горе условия,счетоводно-търговският ни отдел има право да не приеме вашата рекламация по продукта.В този случай, продуктът се връща на подателя, който поема разходите по доставката.

SIZEGUIDE

Body Make-Up Essentials W (CUP C)
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 58,70 лв. Специална цена 52,83 лв.
Triaction Wellness N
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 64,58 лв. Специална цена 58,12 лв.
Beauty-Full Essential WDP (CUP E)
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 84,18 лв. Специална цена 75,76 лв.
Becca High Panty
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 68,50 лв. Специална цена 61,65 лв.
Beauty-Full Essential WDP (CUP C)
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 84,18 лв. Специална цена 75,76 лв.
Triaction Wellness N
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 64,58 лв. Специална цена 58,12 лв.
Sphinx Panty
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 62,62 лв. Специална цена 56,36 лв.
Cotton Classic Stretch N
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 37,14 лв. Специална цена 33,43 лв.
True Shape Sensation W01
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 88,10 лв. Специална цена 79,29 лв.
Body Make-Up Essentials WHP (CUP D)
NEW
-10%
TRIUMPH
Редовна цена 64,58 лв. Специална цена 58,12 лв.