СТЪПКИ НА ПАЗАРУВАНЕ

Да направите поръчката в e-shop:www.politikos.bg е толкова лесно, колкото и пазаруването в Търговския магазин Politikos.

 • Изберете категорията, която искате. Можете да използвате филтрите в лявото меню, за да персонализирате това, което търсите и да ограничите резултатите.
 • Когато намерите това, което искате, кликнете върху него и отидете на страницата с описание на продукта.
 • Избирате идеалния размер за вас и кликнете върху „Купи“ и продуктът автоматично се настройва като избран за покупка и се добавя в кошницата.
 • Продължавате да избирате каквито продукти искате и когато приключите с пазаруването, отидете в кошницата (горе вдясно) и кликнете върху „Моята кошница“. Този бутон ви отвежда към страницата с процеса на изпълнение на поръчката.
 • Можете да кликнете върху иконата „кошница“, за да видите продуктите, които сте избрали за покупка.

Не е нужно да имате или създавате личен акаунт, за да поръчате от www.politikos.bg Има опция за покупки без създаване на акаунт /Пазарувай като гост/но ако създадете свой собствен акаунт, получавате следните предимства:

 • Станете абонат на голямата BONUS CLUB Клуб карта за отстъпки. Щракнете тук, за да разберете повече.
 • Възможност за съхраняване на лични данни и адреси за доставка (така че не е необходимо да попълвате формата при всяка поръчка)
 • Скорост на изпълнение на поръчката
 • Списък с любими по ваш избор и желания продукти(добавете вашите опции за списък с желания, за да можете да  отидете по всяко време).

Ако желаете да прекратите поръчката си по някаква причина, можете да се свържете с нас на тел.+359 24917362 от понеделник до петък 9:00- 17:00 .

Важно::

Можете да прекратите поръчката си в рамките на същият ден от създаването като ни пишете на Email: eshop@politikosdps.com ,facebook или се свържете с отдел 

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
+359 24917362 Ако не сме уведомени поръчката може и най вероятно вече да е доставена на куриерската фирма и да пътува до адрес който сте описали.

Кошницата работи точно като в магазин. Тя съдържа всички избрани от вас продукти и е последната стъпка преди да поръчате. Можете да добавяте или премахвате артикули от вашата количка, точно както в магазин. За да видите съдържанието му, щракнете върху иконата на кошницата в горния десен ъгъл на уеб страницата. Числото, което виждате, показва артикулите, които вече сте избрали и поставили в кошницата.

За да добавите продукта, който харесвате, кликнете върху бутона „Купи“ над описанието на артикула. За да го премахнете, щракнете върху иконата на кошницата в горния десен ъгъл на страницата и след това върху „X“ до артикула,който искате да премахнете.

В електронният магазин на Търговски център"Politikos" сигурността на транзакциите играе най-важната роля, поради което използваме най-съвременните технологии за интернет сигурност.

Важно:

Всички плащания с карти се обработват чрез електронната платформа за електронни разплащания ePOS Paycenter на Piraeus Bank, която използва 128-битово SSL криптиране с размер на ключ. Шифроването е начин за кодиране на информация, докато не стигне до определения си получател, който може да я декодира с помощта на съответния ключ.

Важно:

По време на процеса никаква лична информация не се съхранява на www.politikos.bg

Можете да избирате следните начини на плащане:

Кредитна / Дебитна карта: Приемаме следните карти:

 • Кредитни карти Visa и MasterCard,Maestro на всички банки
 • Дебитни карти Visa ,MasterCard на всички банки
 • PayPal
 • След като плащането Ви бъде получено, ние веднага ще започнем реализиране на поръчката​​​​​​​

Важно:

За да се поддържаме високите стандарти за сигурност, ние ви добавяме за онлайн плащания, всички притежатели на кредитни или дебитни карти преминават през процеса на одобрение от компанията и издателя на картата.

Наложен платеж:

Това е един лесен и удобен метод за плащане на много клиенти и потребители.Вие плащате сумата за поръчката си на куриерската фирма с която работим, когато получите известие от тях за пристигнала пратка и сте обслужени от тяхен офис /на куриера/.